Tot Emprenedors

7 idees d’emprenedoria per a joves

Treballar per compte propi té molts avantatges. Tu mateix decideixes la quantitat de diners que vols guanyar i et marques el teu propi horari. Però arrencar un negoci també és difícil. Perquè puguis triar, anem a proposar-te diverses idees d’emprenedoria per a joves.

1.- Desenvolupament de chatbots

Com sabràs, un chatbot és un programa d’intel·ligència artificial amb el qual un comprador pot mantenir una conversa i aclarir els seus dubtes. Cada vegada són més utilitzats per les empreses en els seus serveis d’atenció a client. I crear un és més senzill del que penses. Pots fer-ho sense tenir coneixements de programació en plataformes com Chattypeople o FlowXO.

2.- Botiga online

Les vendes per Internet estan guanyant espai a passos de gegant. Per exemple, pots crear una botiga de roba en línia a través de WordPress o Shopify i fins i tot vendre per mitjà d’Ebay o altres plataformes. Només necessites un ordinador i una càmera de fotos.

3.- Redacció i edició

Tot el que necessites per ser redactor freelance és escriure correctament i, per descomptat, un ordinador. Hi ha plataformes que et paguen per redactar textos, però també pots oferir-te a petites empreses de la teva zona per crear-los un bloc o escriure a la seva pàgina web.

4.- Consultor d’Instagram 

La xarxa Instagram és una de les més utilitzades del món. I cada vegada més empreses busquen tenir presència en ella. Però no n’hi ha prou amb això. Cal conèixer les inquietuds i el llenguatge dels usuaris, i aquí pots entrar tu com a consultor per a aquestes empreses.

5.- Encàrrecs a domicili 

Cada vegada tenim menys temps per fer gestions o anar a comprar. Per això, les plataformes informàtiques o particulars que ofereixen serveis a domicili estan adquirint enorme importància. En conseqüència, pots oferir-te per fer aquests treballs als altres. Només necessites una web i un telèfon. 

6.- Classes particulars en línia 

Entre les idees d’emprenedoria per a joves sempre han tingut èxit les classes particulars. Però, a més, les noves tecnologies han propiciat que ara puguis impartir-les en línia. A través del teu ordinador pots ajudar amb els teus coneixements a altres persones que estiguin preparant exàmens o, simplement, orientar-los quan tinguin dubtes respecte als seus estudis. Serà com un servei de tutoria en línia.En el mateix sentit, pots fer valer la teva experiència per aconsellar a altres joves quan hagin de decidir quin grau estudiar o què oposició preparar.

7.- Fotografia 

Si t’agrada la fotografia i no se’t dóna malament, pots realitzar treballs per a empreses i particulars. Només cal que creïs una pàgina web i pugis a ella teus millors treballs afegint una adreça de contacte. Procura que es situï en una bona posició als cercadors i espera a que et truquin.En conclusió, aquestes són algunes de les idees que pots posar en pràctica per emprendre i crear el teu propi negoci. Però hi ha altres en funció dels teus gustos com el disseny gràfic, oferir cuina a domicili o serveis d’entrenador personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *