Tot Emprenedors

Idees bàsiques per emprendre un negoci

Els emprenedors han saber que en l’actualitat hi ha diverses formes d’emprendre un negoci exitós, però és important que els inversors tinguin una idea clara de quin és el tipus de negoci on es volen desenvolupar.

Els economistes recomanen que les persones que emprenen un negoci tinguin cert coneixement sobre un tema en específic. És a dir, una persona que té coneixement en finances pot crear una empresa que es dediqui a oferir serveis financers, o un expert en agricultura pot exercir en la producció i venda de productes agrícoles, etc.

La idea dels negocis va més enllà d’un coneixement en particular, ja que existeixen inversors que ocupen de mà d’obra qualificada per poder desenvolupar-se. L’important és tenir un coneixement exacte de com serà la dimensió del negoci que es vol emprendre.

Per crear un negoci exitós has de tenir en compte els següents passos:

  • Els negocis comencen amb una idea:

Pensa si vols obrir un negoci personal o una societat. Recorda també que has de saber quina és la teva capacitat financera per enfrontar-te a aquest repte. Quan ja tinguis la idea general del negoci que vols obrir, has de buscar les fonts necessàries per poder desenvolupar les teves tasques amb garanties, com ara: el capital, la mà d’obra, l’establiment on vols obrir el negoci, etc.

  • Has d’elaborar un pla de negoci per identificar si la teva empresa és factible o no.

Els economistes declaren que els negocis han de cobrir una necessitat del client. La majoria d’empresaris apliquen el que es diu un estudi de mercat per a poder mesurar la demanda projectada. Quan s’ha calculat la demanda que podrà cobrir una nova empresa, s’han de calcular els costos de producció, la compra del terreny i de l’edifici, i quin serà el capital social de l’empresa.

Quan l’empresari té totes les dades financeres i de mercat projectades, pot començar el seu negoci depenent del grau de factibilitat i rendibilitat.

La idees de negoci han de ser personals. Moltes persones comencen amb negocis familiars de venda de productes de consum o artesanies. Altres empresaris decideixen obrir empreses que brinden serveis de reparació d’aparells, o serveis de cosmètica personal.

Un dels negocis més innovadors són les empreses que es dediquen a la venda de productes o serveis per Internet. Els negocis que ofereixen els seus productes per Internet tenen accés a nous clients i a un mercat més rendible, pel que avui en dia és un mercat que no es pot menystenir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *